Nå har flere av de store tekstil- og tapetleverandørene kommet med vårens fantastiske nyheter. Enten det er en lett og luftig vår- og sommerfornyelse som er ønsket, eller et nytt uttrykk til hjemmet har vi et stort utvalg av tekstiler og tapeter.

Vårens nyheter inneholder alt fra det myke og sobre til det geometriske og fargerike. Er man interessert i et mer romantisk uttrykk har Colefax & Fowler lekre tekstiler som både er elegante og klassiske.

 

 

 

 

 

 

Flere leverandører som Dedar, Nobilis og Rubelli kommer også med klare farger og effektfulle mønstre denne våren. Her kan man finne spennende nyheter som frisker opp og forsterker vår- og sommerfølelsen.
Tøffe grafiske mønstre og kontrastfarger gir både tekstiler, tapeter og tepper et moderne uttrykk. Et fargerikt innslag i interiøret gir både energi og glede. Med lengre og lysere dager er det fristende å omgi seg med flere farger og vakre tekstiler.

 

 

 

 

 

 

Uansett stil eller uttrykk du vil skape i ditt hjem, har vi mye erfaring, og vi bistår deg gjerne med å skaffe ditt personlige utrykk. Det er ikke alltid så mye som skal til for å få en fornyelse hjemme. Ta gjerne kontakt på contact@angleterre.no for å bestille et hjemmebesøk.