1455696441560.Scale.h-408.Save.img

Trenger du gardiner, puter, sengetepper, duker eller andre interiørtekstiler? Vår dyktige og effektive systue her i Oslo tar seg av alle oppdrag på beste mulige måte. Enten du skal ha et digert sceneteppe eller en liten pøll til sofaen, kan du være sikker på at det blir håndverksmessig utført.

Til stuen finnes det nesten ikke grenser for muligheter: Forede og draperte gardiner, liftgardiner, sofaputer og andre puter, duker og løpere er bare noen av tingene vi kan lage for deg. Har du et spisestuebord som ruver mer enn de fleste, har vi godt utvalg av damask og andre tekstiler i dobbel bredde. Resultatet blir en ekstra bred eller lang duk som passer perfekt.

Til soverommet kan vi for eksempel sørge for helt lystette gardiner med blackout-foring, sengetepper i eksklusive materialer, sengekapper, ryggputer og pynteputer.

Vi lager også spesialdesignede lampeskjermer i tekstil i alle størrelser og utforminger. Dette åpner muligheten for å få lamper som passer perfekt i nettopp ditt interiør!

Finn din favoritt blant vårt rikholdige utvalg interiørtekstiler, eller ta med ditt eget stoff til butikken. Om du trenger det, kan vi hjelpe deg med å ta mål og å montere det ferdige produktet. Husk også at det er fullt mulig å bestille metervare og sy selv dersom du ønsker det. Våre stoffer har vanligvis leveringstid på omtrent en uke.

Vi fører et rikholdig utvalg av possement og tilbehør som dusker, bånd, gardinoppheng, gardinskinner og opphengssystemer i mange ulike stiler. I tillegg til det enorme utvalget til vår franske leverandør Houlès, har naturligvis våre leverandører av tekstiler også matchende tilbehør.