Når man flytter inn i et nytt hus eller har lyst til å pusse opp litt, kan det være spennende å gi interiøret en tanke også. Angleterre Interiør har interiørdesignere i Oslo og omegn som kan bistå deg med alt fra A-Å innenfor interiørdesign.

Godt interiørdesign er viktig

Godt interiørdesign er ikke bare til får å imponere besøkende, men også for å gi den boende et estetisk tiltalende rom. Godt interiørdesign handler om riktig bruk av farger, god feng shui og en innredning som er praktisk, men fin. Vi tar dine ønsker inn i betraktning og bruker vår ekspertise for å tegne frem et rom som du kommer til å like.

Folk kan assosiere interiørdesign med ordene tidkrevende og dyrt. Å bruke en interiørdesigner kan derfor være en god investering fordi vi sammen kan se på budsjett og bruke det smart og effektivt. Våre interiørdesignere kan hjelpe deg med å visualisere dine ideer til et rom, og gi deg tips og råd samt andre ideer du kan velge å inkorporere. Med en interiør designer kan du utføre interiørdesign på en løsningsorientert, praktisk, og enkel måte. Vi kan hjelpe deg med både små og store prosjekter.  

Våre interiørdesignere kan blant annet hjelpe deg med:

  • Materialvalg
  • Riktig belysning
  • Planløsning
  • Møblering

Dersom du har møbler du er fornøyd med, men ønsker nye trekk, kan vi sy disse om. Vi har et bredt utvalg av tekstiler fra Colefax & Fowler samt Dedar Milano.

Våre designere kan også tegne nye bokhyller eller peiser, montere og oppmåle, samt mye annet du kan tenke deg. Du kan også velge å gjøre mer selv, men dette er såklart ditt valg.

Kontakt oss gjerne for en gratis befaring.

Produkter til godt interiørdesign

Hos Angleterre Interiør tilbyr vi produkter innen maling, tekstiler og dekor. Disse varierer med alt fra høyt moderne stil til klassisk/romantisk stil. Valget er såklart ditt om du vil ha moderne eller klassisk, eller kanskje en kombinasjon av begge to?

Les mer: “Interiørdesign

Maling

Malingen vi selger og bruker er fra Farrow & Ball. Merket har eksistert i flere tiår, og har et klassisk og unikt utseende. Farrow & Ball har flere hundre farger du kan velge mellom, og de utvider kolleksjonen sin hvert år. Fargen du velger å ha på veggen vil være “grunnmuren” for resten av designet, slik at alt i rommet får en sammenhengende stil. Vår interiørdesigner kan hjelpe deg med å velge riktig farge som passer deg og din stil.

Les mer: «Farrow & Ball»

Tekstiler

Vi tilbyr tekstiler fra Dedar Milano og Colefax & Fowler. Begge disse merkene har både moderne og fargerike tekstiler, i tillegg til design som er tidløst og med “romantiske vibber”. Disse kan du bruke på møbler, puter og gardiner. Vi kan hjelpe deg med å få trukket over ditt favoritt møbel med ny tekstil. Dette har vi lang erfaring med og du kan være sikker på at ditt møbel er i trygge hender.

Les mer: “Interiørsøm” og “Møbeltapetsering

Her kan du sjekke ut flere av våre produkter.

Kontakt oss i dag  

Kontakt oss i dag for gratis befaring av ditt hjem. Sammen kan vi planlegge eventuelle design til din bolig. Besøk oss også vår butikk i Oslo.