På tide med en liten oppussing? Det er ikke alltid det er så mye som skal til, og av og til er det kun et malingsstrøk og noen nye møbler som kan utgjøre en stor forskjell. Hos Angleterre Interiør selger vi maling fra Farrow & Ball, som er ansett å være en av de beste produsentene.

Farrow & Ball er kjent for deres mangfold av sterke og duse farger. Malingen egner seg til maling av alle typer rom som for eksempel bad, soverom, stue eller kjøkken. Malingen er av ypperste kvalitet, og vil gi veggene et unikt resultat.

Å ha farge på veggen, om det så måtte være blå, gul eller rød, bringer en helhet når du skal innrede rommet ditt. Fargene fra Farrow & Ball er pigmenterte og spesielt designet for de som ønsker farger av høy kvalitet. Med farger fra Farrow & Ball er du ett steg nærmere et rom med flott interiørdesign.

Hvorfor Farrow & Ball?

Når det kommer til kvalitetsmaling som imponerer, trenger du ikke å lete lenger enn Farrow & Ball. De startet sin virksomhet i 1946, og har lang erfaring innen produksjon av kvalitetsmaling. Malingen deres er rik i farge, og i mange tilfeller vil det ikke være nødvendig med mer enn ett strøk med for å få full opasitet. Fargene har et distinktivt utseende, da den unike oppskriften har vært den samme siden selskapet ble laget på midten av 40-tallet. Den samme kvaliteten og den pigmenterte fargen ser du ikke hos noen andre enn Farrow & Ball. Deres maling bidrar til å bringe liv til ethvert rom de pryder.

Hos Angleterre Interiør selger vi den vakre og tidløse malingen til Farrow & Ball. Ønsker du å kjøpe fra oss har vi tre størrelser du kan velge mellom:

  • Farrow & Ball prøveboks 100mL  
  • Farrow & Ball 2,5 Liter
  • Farrow & Ball 5 Liter

Kjøp malingen her.

Usikker? Bruk våre interiørdesignere!

Farrow & Ball er kjent for deres mangfold av farger, og en kolleksjon som stadig vokser. Hos Angleterre Interiør selger vi 133 farger fra Farrow & Ball!

Og noen ganger kan det være overveldende å vite hvilken farge man skal velge for at rommet skal få et unikt uttrykk. Da kan det være smart å søke bistand hos en interiørdesigner. Hos Angleterre Interiør har vi interiørdesignere som kan hjelpe deg med å velge fargen som ikke bare passer rommet ditt, men også deg best. Man vil gjerne velge en farge som kan passe de møblene man ønsker, men også puter, tepper, lysestaker og annen dekor. Godt interiørdesign ligger i detaljene.

Våre designere hjelper deg med planløsning, materialvalg, møblering og ikke minst hvilken maling du skal velge. Vi kan designe peiser, eller hyller som er tilpasset perfekt til deg og dine ønsker. Vi vil gjerne tilby vår ekspertise og i tillegg ta i bruk dine ideer slik at vi sammen kan lage et design unikt til deg og din stil.  

Vi tilbyr flere andre tjenester som for eksempel å trekke om møbler eller sying av interiørtekstiler slik at det passer resten av miljøet. Valgene dine er mange, og vi er her for å hjelpe deg.

Les mer: “Interiørdesign”.

Ta en titt på de forskjellige fargene fra Farrow & Ball på deres nettside. Der kan du også bli inspirert av hvordan andre har valgt å innrede rom med møbler komplementært med fargen på veggen.

Les mer: “Produkter