For eksklusiv og lekker møblering trenger du ikke å se lenger enn Dedar sine kolleksjoner. Dedar produserer tekstiler til alt av innredning som møbler, puter, og gardiner. Kontakt oss gjerne for bistand av valg av nytt tekstil til innredning av ditt rom. Vi har dyktige interiørdesignere som gjerne hjelper deg med å innrede ditt hjem akkurat slik du alltid har drømt om.  

Tekstiler fra Dedar

Vi selger tekstiler med forskjellig tekstur, mønster og farger. Det er mye velge mellom, og noe for enhver smak. Tekstilene finnes også i vanntett versjon, brannhemmende og utebruk. Tekstilene fra Dedar er velegnet som gardiner og møbelstoff.

Hos Angleterre er vi stolte over å være butikken med Oslos desidert største og beste utvalg av interiørtekstiler. De fleste av disse kommer fra Dedar, da dette er på grunn av det unike designet og kvalitet. På nett har vi bare ett lite utvalg, så kom gjerne innom vår butikk på Uranienborg for å bli inspirert.

Dedar sine tekstiler er multifunksjonelle og kan brukes til flere ting. Disse kan være både putetrekk, møbeltrekk og gardiner. Kvaliteten er upåklagelig og kan vare i flere generasjoner. Dedar har også en kolleksjon med Hermés – mer eksklusivt blir det ikke. Ta en titt på Dedars hjemmesider for å se de ulike kolleksjonene og varene Dedar har å tilby.

Les mer: «Flere tekstilmerker»

Andre tjenester og produkter

Hos Angleterre Interiør har vi alle produkter og tjenester du behøver for å få en vellykket innredning av ditt hjem. Vi har dyktige interiørdesignere og unike produkter. Vi selger maling fra Farrow & Ball, dekor og andre tekstiler fra både Dedar og Colefax & Fowler. Alle merkene er de mest prestisjefylte produsentene innen sine områder.

Farrow & Ball

En av de aller beste produsentene innen maling er Farrow & Ball, som ble stiftet på 40-tallet og har hatt den samme klassiske og unike oppskriften siden da. Derfor er det ingen som klarer å lage maling i dag på lik linje som den fra Farrow & Ball. Merket har i mange år produsert og mikset nye farger, og deres kolleksjon vokser stadig, og hos Angleterre Interiør har vi 133 farger å tilby. Disse kommer i tre størrelser:

  • Farrow & Ball prøveboks 100mL  
  • Farrow & Ball 2,5 Liter
  • Farrow & Ball 5 Liter

Malingen er svært enkel å påføre, og etterlater et mykt uttrykk. Det er ingen pensel merker ved påføring og i veldig mange tilfeller vil du kun behøve et strøk. Malingen varer lenge og er en god investering for ditt hjem.

Interiørdesigner

Dersom du er usikker på hvordan du vil designet et rom, kan det være smart å ansette en interiørdesigner. Våre designere er erfarne og vet hvordan vi kan gjøre din drøm om til virkelighet. Vi kan ta hånd om en totalinnredning, eller gi deg eksperthjelp om nødvendig. Vi har et ønske om å være der for kundene våre, og møter deres behov med et åpen sinn. Vi tilbyr også gratis hjemmebesøk slik at vi kan diskutere hvordan du kan innrede rommet ditt.

Les mer: “Hjemmebesøk

Ta gjerne kontakt i dag for et gratis hjemmebesøk, eller kom innom vår butikk for en hyggelig prat.

Les mer: “Teamet