Mange av oss ønsker å gjenskape den luksuriøse og komfortable stilen fra deilige boutiquehoteller, hjemme. Her får du tipsene som skal til for at ditt soverom skal oppleves som en suite!

Sengen

Sengen er omdreiningspunktet i ethvert soverom, derfor anbefaler vi å starte med den. Våre senger fra Eric Kuster Metropolitan Luxury har tykke komfortable madrasser, stoppet sengestamme og generøse, tykke og delikate hodegavler. Seng og gavel trekkes i valgfritt tekstil. Se for eksempel modellen Mondrian. Madrassene har en lun vinterside, med fyll i kamelull,  og en svalende sommerside, med fyll i silke.

Hvis du allerede har en seng du vil beholde, kan en ny sengegavel og et nytt sengeskjørt være det som skal til for å få den rette stemningen. Vi lager hodegavler og sengeskjørt med ønsket design og størrelse, i det tekstilet du ønsker! Vi har hovedstadens største utvalg av interiørtekstiler, så det er nok å velge i, uansett hva du har i tankene.

Delikat sengetøy

Følelsen av nyvasket sengetøy mot kroppen er en nytelse i seg selv. Med sengetøy i egyptisk bomull fra italienske Bellora, tar du opplevelsen av sengetøy over i en ny dimensjon!

Utsøkt sengetøy fra legendariske Bellora

Tapetserte  vegger

En vakker tapet gir det lille ekstra, samtidig som det gjør rommet mer lunt. Hvis du virkelig vil ha følelsen av luksus-suite eller budoir, kan du trekke veggene med tekstil, fòret med vatt på baksiden. Effekten er at rommet får den stumme, lydløse, luksusfølelsen.

Gardiner

Gardiner bidrar til tekstur, varme og stemning i ethvert rom, også på soverommet. Gardiner som går helt til gulvet vil særlig være med på å etablere hotell-følelsen. I tillegg er det viktig å ha riktig solskjerming, slik at soverommet kan bli helt mørklagt om natten. Vi har hovedstadens største utvalg i interiørtekstiler, både når det gjelder lekre gardinstoffer, eller tekstiler med tekniske egenskaper som lystetthet. Vi har også stort utvalg i produkter spesialutviklet for solavskjerming.

En drøm av et tekstil fra Dedar Milano

Malte tak, dører og listverk

Farger gjør noe med oss! Og èn ting er sikkert, takene skal ikke lenger være hvite for enhver pris. Finn en farge du elsker å sovne inn og våkne til. På dører og listverk kan det være fint å bruke høy glansgrad, slik at du også får variasjon mellom matt og blank. Det gjør helthetsinntrykket rikere!

Vi fører engelsk kvalitetsmaling fra Farrow & Ball

Vegg til vegg-teppe

Et tykt og deilig gulvteppe er noe som ytterligere forsterker følelsen av å ha det lunt, komfortabelt og luksuriøst. I tillegg er det svært behagelig å sette føttene på om morgenen. Samtidig dempes lyden, slik at rommet fremstår som lavmelt og luksuriøst.

Belysning

For å få den rette stemningen er belysning viktig. For lite lys eller for få lamper vil gi et kaldt preg. Flere lyskilder skaper en lunere og mer eksklusiv atmosfære. Vakre nattbordslamper bygger opp under den luksuriøse følelsen. Har man plass til store skulpturelle lamper gir det et ekstra løft til soverommet.

 

Oppsøk profesjonell hjelp

Dersom du synes det er vanskelig å ta alle valgene selv, kan det være lønnsomt å få profesjonell hjelp. Vi i Angleterre har lang erfaring med innredning, og vi hjelper deg gjennom helel prosessen fra A – Å. Book et møte hos oss, eller et hjemmebesøk hos deg, så finner vi løsninger unikt tilpasset deg!