1455012788728.MaxSize.w-1200.h-1200.lm-1455012794204.Save.img
RUDOLF HELBERG
Interiørdesigner / Prosjektansvarlig
Partner

Rudolf er utdannet dekoratør fra Sverre Wolff Dekoratør & Reklameskole i 1993.

Etter endt studietid jobbet han som dekoratør for Steen & Strøm, Glasmagasinet, gullsmedforretningene David‐A ndersen og Thune. Videre var han engasjert som boligstyler og stylist for diverse interiørmagasiner. I samarbeid med Marianne Arnesen gav han ut hobbyboken «Blått & Hvitt» på Damm forlag i 2008, en inspirerende samling av dekor og interiørdetaljer man selv kan lage til hytte og hus.

De siste åtte årene har han jobbet som interiørdesigner for Wille Interiør, og sammen med Anemone Wille Våge og hennes team har han hatt mange spennende oppdrag i inn‐ og utland. Det har vært innredning og styling av alt fra private hjem og landsteder ved sjøen eller på fjellet til offentlige interiører som hoteller og restauranter.

Rudolf jobber mye med kontraster, enten i form av materialvalg, farger, eller stilarter. Spesielt liker han å blande stramme elementer av modernisme med den luksuriøse følelsen som vakre antikviteter gir, en slags eklektisk syntese av nytt og gammelt. Men det viktigste for ham er at sluttresultatet er et rom som oppleves som unikt, personlig og harmonisk.

Kilkk her for å se reportasje fra Rudolfs flotte sommerbolig på Hovedøya!

___________________________________________________________________

 

1455013517089.MaxSize.w-1200.h-1200.lm-1455013520892.Save.img
Ingvild Røsstad
Daglig leder
Partner

Ingvild er genuint interessert i design og innredning, men hun er formelt sett utdannet samfunnsviter, med mastergrad i sosiologi. Hun har imidlertid lang erfaring fra egne innredningsprosjekter, blant annet med å totalrenovere sitt fredede sommerhus på Sørlandet. Hos oss bistår hun nå kunder under faglig oppfølging, samtidig som hun gjør kontorarbeid og administrasjon.

Ingvild er veldig god til å finne løsninger genuint tilpasset hver enkelt kunde. I tillegg til å yte svært god service i butikken,  bistår hun gjerne med valg av farger og materialer, møbler, tepper og lamper. Hun hjelper deg dessuten gjerne med valg av gardiner, søm og tilbehør til vinduet, som gardinstenger og possementer.

Stilmessig behersker Ingvild flere ulike stiler, men hun er spesielt glad i å tilpassede det eksisterende til noe nytt, feks ved å trekke om gamle møbler med nye stoffer, eller å gjenbruke objekter kundene er glad i sammen med noe nytt. På denne måten får kundene noe unikt og personlig.

 


 

1455013517089.MaxSize.w-1200.h-1200.lm-1455013520892.Save.img
KINNE SANDE
Interiørdesigner / Kreativ leder
Partner

Kinne har vokst opp blant tapetprøver og tekstilheng, med en mor som er interiørdesigner. Hun har lang erfaring i bransjen, men er ellers selvlært.

Hun har tidligere jobbet med fashion, og hun har blant annet drevet klesbutikken Memento Mori på Aker brygge i Oslo. I tillegg har hun jobbet for interiør- og møbelforretningen MOWE AS i Tønsberg. Her har hun i tillegg til å hjelpe kundene i butikken gjort små og større prosjekter, samt å bidra med innkjøp og utvikling av butikken.

Kinne er svært opptatt av design og innredning, og hun er svært god til å finne løsninger genuint tilpasset hver enkelt kunde.

I tillegg til å yte svært god service i butikken, gjør hun små og større interiørprosjekter, og hun drar på hjemmebesøk til kundene. Hun bistår gjerne med valg av farger og materialer, møbler, tepper, lamper og styling. Hun hjelper deg dessuten gjerne med valg av gardiner, søm og tilbehør til vinduet, som gardinstenger og possementer.

Stilmessig behersker Kinne flere ulike stiler, men hun er spesielt glad i sette sammen farger, former og materialer på nye og interessante måter. Hun blander også gjerne det klassiske og det moderne eller uventede. Derfor er Kinnes design alltid unikt og personlig.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre