1455697050967

Angleterre interiør er et kontinentalt pust blant Oslos interiørbutikker! Våre hyggelige og inspirerende lokaler er fylt med lekre, særpregede varer av høy kvalitet. Vi tilbyr stoffer, tapeter, skreddersydde møbler og lamper fra internasjonalt anerkjente leverandører. Vi har dessuten et utvalg av accessoirer, pledd, puter og sengetepper, samt antikviteter og andre unike objekter. Vi har ambisjoner om å ha Oslos største utvalg av interiørtekstiler, og du er hjertelig velkommen inn på vårt tekstilrom, hvor du vil finne hyllemeter på hyllemeter med tekstil- og tapetprøver. Her kan du sitte ned i ro og fred og la deg inspirere.

I tillegg tilbyr vi tjenester som søm, møbeltapetsering og design, og vårt engasjerte team er alltid klare for å hjelpe deg med dine behov.

Vi startet opp høsten 2015 i ærverdige lokaler hvor det i årtier har vært drevet interiørforretning. Vi står derfor stolte i en lang tradisjon av lekre tekstiler og tapeter. Velkommen innom!

Du finner oss i Riddervolds gate 10B på Uranienborg, like bak slottet. Ta trikk nummer 19 eller buss nr. 21 til Riddervolds plass.