Mens trær og blomster spirer og gror er det ikke vanskelig å la seg inspirere av årets vakreste tid. Å kombinere farger kan være en kunst, men tar man seg en tur ut ser man at naturen er en mester i å blande farger.

Fargeskalaen er stor og inspirerende samtidig som de gjerne er dempede, rolige og harmoniske. Og slike dempede nyanser er lette å kombinere! Beige, blått, grønt, rosa, brunt, rødt, lilla, gult. Alle farger er aktuelle – i naturlige varianter.

 

 

 

 

 

 

 

Gjennskap det harmoniske og naturlige uttrykket med vakre tapeter, og de fantastiske fargene fra Farrow & Ball. Kombiner mønstre og farger etter naturens egne fargeskala. Her er det mye å velge mellom. Lag din egen kombinasjon av dine favorittfarger og la vårens nye tekstiler med sine inspirerende nyanser begeistre deg.

 

Trenger du hjelp til å finne en ny fargepalett til ditt hjem så hjelper vi deg gjerne. Vi har lang erfaring med å kombinere farger og å designe sjelfulle hjem. Kom innom butikken for en hyggelig prat, eller book et hjemmebesøk: contact@angleterre.no