Torsdag 25. oktober kl. 19.00 får vi besøk av Farrow & Ball som vil presentere den vakre malingen og høstens nye farger. Velkommen til oss i Riddervoldsgate 10b for inspirasjon og fargeglede.

Torsdag 25. oktober  kl. 19.00 får vi besøk av Patrick O’Donnell som er ‘International Colour Consultancy Manager’ og Vanessa Coe fra Farrow & Ball. Med 132 spennende, vannbaserte og miljøvennlige farger er det lett å la seg inspirere til fornyelser og fargesetting av dine omgivelser. Velkommen til oss i Riddervoldsgate 10b.

  Ni nye inspirerende farger ble i høst lansert hos Farrow & Ball. Her er det et stort spenn i fargeskalaen fra lyse og myke farger som School House White No. 291 og Sulking Room Pink No. 295, til det mer fargesterke som Ringwali No. 296. og Preference Red No. 297. Flere vakre nyanser i grønt og blått er også nå tilgjengelig. Her er det bare å la seg inspirere!

Denne fantastiske malingen finnes i mange unike farger og er svært rik på pigmenter som gir en dypere og mer intens fargeopplevelse. Den rike pigmenteringen reagerer på dagslysets endringer og gir liv til fargene. Fra solen står opp om morningen til den går ned om kvelden vil man se at fargene endrer karakter og glød.
Alle fargene er tilgjengelige i ulike glansgrader, både til innendørs og utendørs bruk.

Kom gjerne innom vår butikk og se på fargeprøver eller book et hjemmebesøk på contact@angleterre.no. så finner vi de optimale fargene for deg !